Sunday, 31 July 2011

Ramadan Al Mubarak!Menyambut Bersama Fatimah Tahirah

Assalamualaikum,mesti pelik tajuk utama kat atas tu kan?sorry ea,Ini Mohamad Norazim,Sorry Fatimah Tahirah,hakhak!Pa dh updated kan?an an?hehe!okay kita bincang,Fatimah Tahirah,ini mesti Ramadan yg terbaik uuntuk kita kan?hehehe!excited ni :))) Pa harap bulan Ramadan ni mendatangkan sejuta rahmat buat kita,dan seluruh umat Islam.Ha,saya Mohamad Norazim tiada ayat,tak pandai nak edit blog,nanti tuan blog ni edit kan lah,haa semput.hahahahaha :))))Iloveyou Fatimah Tahirah!




Okay,nak cakap apa lagi ek?haha,sorry tau!Fatimah Tahirah,puasa penuh tau tahun ni,kita puasa sama sama,berbuka bersama sama,bersama suami tersayang kan?hehe!alolo,comel je awek pa ni :)) tengok dh senyum tu,cubit karang :))) Fatimah Tahirah,nanti sahur kejutkan saya ea?boleh tak?boleh la.please?hehehe :)
yay!boleh!cubit pipi tu!ha,okay sampai disini sahaja tau kamu semua.


Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarak :)

Tuesday, 26 July 2011

dah 10 bulan. pecaya tak pecaya tak?







kesian korang terpaksa menelengkan kepala korang tuh kann sbb nak tengok gamba nih. *cehh, padahal takde sape pun nak tengok. hehe :) ele, Mohamad Norazim kenapa teleng sangat tuh? tahu lah nak tengok gamba ft nih kannn wakkk kan? alolo, comel jee. hihik :) sorry gamba nih dah rotate banyak kali tapi bila upload je, gambanya kembali kepada asal. haha geram tak? okay memang geram! lupakan :)


 Assalamualaikumwarohmatullahhiwabarokatuh :)


Apa khabar semua? sihat? saya alhamdulillah sihat sentiasa :) ye, saya memang jarang jarang update blog nih. maklumlah dah nak raya lah katekannn. kena lah buat persiapan kannn. haha. padahal puasa pun belum, ade hati nak raya pulak kan kengkawan kan? haha :D kfine tak lawak. sejak kebelakangan nih saya busy. ye saya memang busy mengecat rumah sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri 2011. hihik :) seharian mengecat. malam cepat jeee tido. hehe. kepenatan lahh tuhhh. amboii~








alahai, nih gamba tahun lepas nih. carik punya carik nih je yang jumpa :'( sedihh. tadi saya tanya azim saya ;


'ft tak tahu nak letak gamba pa (oppa) yang mana'


pastu azim pegi jawab nih, agak sakit hati jugak ahh. erghhh! ;


'hm, letak je gmbr kte 2org, nnti kte tgkp gmbr ag kn, relax ea. tau2. hee'


ade ke patot cakap mcmtuh. dalah jarang jumpa. jauh pulak tuh. hmm, sedihh :'( ha tapi takpe. kalau jumpa kte tangkap gambar sesama banyak banyak ea ea? hihik :) nih yang kte sayang awak nih. okay gedik! 



mesti korang tak paham dialog kat atas tuh kan kan? cakap ye cepat! hehe :)  sebenarnya harini saya nak update blog ade kene mengena dengan si dia :) sebab tuh saya letak dialog tuh. saya nak letak gamba azim saya tapi dier cakap gituh pulak. saya pun ape lagi, hanya mampu watlek je ahhh. walaupun dalam hati membara jugak. okay tuh tipu. haha :D



okay sebenarnya saya nak cakap Happy 10th month Mohamad Norazim :) suka ah tuh. eh, ofcoz ah suka kan awak kan? hehe :) tahniah tahniah dah 10 bulan walaupun selalu jugak macam kucing dengan anjing. macam tak pecaya tau dah 10 bulan. rasanya mcm baru jee. dah lah dulu saya penah benci budak laki sebelah saya tuh. hish! gila ah. hahaha :D




i love you ; MOHAMAD NORAZIM :)



Saturday, 23 July 2011

Today.




Assalamualaikum.



Hai hai :) harini aktiviti saya ialah pergi jemputan kahwin. *okay ayat sangat tak bole belah. macam nak buat karangan BM. haha :D ha kat sana saya makan, saya tangkap gamba, saya berbual, saya makan lagi dan balik. hehe. ye! betul tuh saya memang kuat makan sekarang nih. kan Mohamad Norazim kan? hihik :) jom tengok gamba kami :)




Fatimah Tahirah :)



Fatimah Zahra :)



Fatimah Rodhiah :)





















apakah? err, motif?





Mama ku sayang :)





ini nenek sedara saya dan nenek saya. nenek saya yang tengah tengah tuh. wahh, nenek excited nampak.



takyah nak muncung sangat lah kannnnn. :D


tim zara yang gemukkkkk! :D


makan makan dan makan!



okay sampai sini sahaja entry saya pada kali ini. sorry tak banyak membebel. cehhh, padahal korang cakap 'alhamdulillah' kannnnn? haha :D sekian :)






Wednesday, 20 July 2011

semalam :)




Assalamualaikum :) hai :)


 (entry panjang)






semalam? okay setelah berbulan bulan tidak bertemu dengan kawan kawan saya, sheila bella sharifah dan si dia ; Mohamad Norazim :) hehe. akhirnya semalam kteorang hangout. fuyoooo,rindu lah seyh time tuhh. kteorang jumpa dekat jusco tebrau city. best! :) maklum lah da lama tak jumpe. hehe.


saya gerak dari kulai dalam pukul 9 lebih bersama kakak saya tim zara. dan sampai ke pasir gudang pukul 10 lebih maybe. saya dan kakak saya terus singgah MCD untuk bersarapan. hihik.











creamer! creamer! creamer! i likeeeeeeee :)


okay lepas kami berdua bersarapan, Mohamad Norazim dan sheila amik saya d'MCD. hehe :) pastu kteorang pergi singgah Today's kejap tgk bella dan sharifah karaoke. n then kami ke JUSCO!!! hehe :) jom jom tgk gamba gamba kami di sana.





gamba saya takde punnn. sebab saya tak naik kete nan dorang, saya naik kete nan si dia :)  ( takyah nak si dia sangat lah fatimah oiii ) hehe.





haaa, saya naik kete nan dia tuh dia tuh. hehe.





okay, saya sangat selekeh. haha :D korang semua comel plus handsome :)














saya sayang mereka berdua :)



bella :)



okay lepas makan KFC kami tgk wayang cite Harry Potter. serious tak best! sebab saya memang tak minat cite nih dari Harry Potter 1. mesti korang nak cakap 'hak ala, minah nih cite tuh punya best tertarik menarik kau memang debom pun tak minat' haha. dah saya memang tak minat kan. hak masing masing ah nak ckp ape. peaceee :)



kami bertiga :) *muka saya berminyak.






without spec :) sepet jadinya mataku itu :D


ini saya :) *sopan tak tentu pasal. hehe.








okay saya tahu saya dah tembam tapi sila abaikan muka saya buat sementara waktu :)



aci tak gamba nih jee yang besar? hahaha. pedulik hape!






sheila :)


sharifah :)


time balik tuh kete saya rosakkk! hmm :( saya dan tim berhenti kat depan sekolah dato'. dah gelap dah time tuh pukul 7 lebih kot. bahaya kan. nak balik kulai cmne pun saya tak tahu time tuh. nasib baik ade orang yang mulia hati untuk meneman saya ; azim saya dan membantu kami ; kawan kawan kakak saya untuk tolong tengokkan ape masalah kete tuh. terima kasih korang! sangat terharu :') 


 lepas lama dah lepak kat situ kami pun balik dan sampai umah dengan selamat. Alhamdulillah :)



p/s : thanks a lot sebab korang dapat happy kan aku semalam azim, bell, she and sharifah :)




Wednesday, 13 July 2011

semangat untuk saya :)




Assalamualaikum :) 


hai semua :)





errr, motif gamba nihhhhh? hehe :) saje jeee. peaceeeee v.v


harini saya rasa agak pening mcm ade burung pusing pusing kat atas kepala saya nih. haha :D hmm,mana taknye sepatotnyeee saya nihh kemana mana dengan spec saya tuh tapi sejak tak bersekolah nihh spec pun hilang tah kemana. hehe :) tak hilang pun cuma agak rimas jee nak pakai. okay lupakan pasal nih. yang sebenarnya saya nak bagi korang semua tengok satu video nih dan saya nak kongsi video nih nan korang semua. okay jommmmm!~ awak! Mohamad Norazim sayang pun wajib tengok! hihik  :)




video


serious weh bila saya tengok video nih, saya rasa semangat untuk nak buat something supaya berjaya :) (ayat tak bole belah) ye tapi betul. saya harap korang pun macam tuh jugak yeee :) so, renung renungkan dan selamat beramal :) 



p/s: sorry, entry kali nih agak pendek. keadaan kepala tidak mengizinkan. mood: headache.




i really miss you; Mohamad Norazim :)





Monday, 11 July 2011

adik saya yang naughty :)



Assalamualaikummm :) based on the picture, sila tengok budak disebelah kanan awak bukan kiri awak. kiri itu si tembam (saya). peaceeeee :) ape? saya sudah tembam? you see azim, nih awak punya pasal tau. hakha :D tipu jee. Mohamad Norazim saya tak tahu pape punnn. jangan ape ape kan dier. haha :D ala, tembam sikit jee tuhh. 'relax sudah' bak kata azim saya :) okay dah dah, sambung tadi, ha yang pakai tudung putih tuhhh, ha betul! itu adik saya. dier baru 13 tahun okayyy. dier memang nakal and manja pun dier, semua dier. hakhak :D kadang kadang tak kuasa i nak melayan. hehe :)





kalau korang semua nak tahu, dulu orang panggil adik saya nih 'lai peng seng'. kenapa ye? ohhh, sebab dulu masa adik saya nih kecik muka dier sebijik mcm ank cina belakang rumah pak mat tempe tuh punya jiran. hakhak :D tipu jee. takde kena mengena dengan orang tuh. sampai ade orang cakap kat mama saya macam ginih 'amik anak angkat ea kak?' hamboi, sesedap rasa jeee. mak aku penat penat kuarkan adik aku separuh nyawanya pergi. cewahhh, emo pulak dah. hihik :) sayang mama <3








tetibe pulak kau pakai tudung mama tuh pehal? buang tebiatttt? hakhak :D


haaaa, itu dia gamba adik saya yang sungguh 'lai peng seng' hakhak :D tapi sekarang, ohhh tidakkk! jauh sekali hihik :) sebab dier suka main panas. bagus! sekarang aku lagi putih dari kau, sikit jee ahh. * humble.  muntah banyak kali :D muka adik saya dan kakak saya ikot belah ayah saya, maklum lah baba nyonya. yup! betul tuh family ayah saya keturunan baba nyonya :) tapi saya jee tak ikot muka belah ayah saya. saya cam arab arab sikit. belahhhh fatimah! langsung takkk! hahaha :D tipu jeee. ntah saya ikot sape pun saya tak tahu. tapi saya tetap anak mama dan ayah saya yang sahhhh!

















muka nih khas untuk Mohamad Norazim sayang, hihik :)