Wednesday, 3 April 2013

Birthday Mohamad Norazim yang ke-20 tahun.





Assalamualaikum Mohamad Norazim :')

Harini entry ni khas untuk awak.
Ft nak ucapkan Selamat Hari Jadi Yang Ke-20 Tahun kepada 
Mohamad Norazim.
Yay! Uppa Ft dah tua. Dah boleh tanggung anak bini dah.
Eh tak tak. Gurau je. hehe.
Dan kat bawah ni video untuk awak sayang.
Sorry terover,tergagap dan ter ter lah. 
Dan roomates yang baik hati buatkan backgroung music.



video


Ft nak mintak maaf sebab tahun ni tak dapat nak sambut birthday dengan uppa. Masing-masing sibuk dengan Final Exam. Lain kali kita jumpa, kita sambut sesama okay? Sep sikit. hehe. Love You <3 



Yours sincerely,
Fatimah Tahirah.