Wednesday, 3 April 2013

Birthday Mohamad Norazim yang ke-20 tahun.





Assalamualaikum Mohamad Norazim :')

Harini entry ni khas untuk awak.
Ft nak ucapkan Selamat Hari Jadi Yang Ke-20 Tahun kepada 
Mohamad Norazim.
Yay! Uppa Ft dah tua. Dah boleh tanggung anak bini dah.
Eh tak tak. Gurau je. hehe.
Dan kat bawah ni video untuk awak sayang.
Sorry terover,tergagap dan ter ter lah. 
Dan roomates yang baik hati buatkan backgroung music.



video


Ft nak mintak maaf sebab tahun ni tak dapat nak sambut birthday dengan uppa. Masing-masing sibuk dengan Final Exam. Lain kali kita jumpa, kita sambut sesama okay? Sep sikit. hehe. Love You <3 



Yours sincerely,
Fatimah Tahirah.




Sunday, 24 February 2013

Assignment Mandarin :')




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam satu Malaysia. haha. Hai kawan kawan dan Mohamad Norazim ku yang disayangi :') Entry saya kali ni lebih kepada kegembiraan yang melanda diri saya. hihik. *gedik. 

Alhamdulillah video untuk assignment mandarin kami sudah selesai di shoot, shoot dan shoot. Legaaaaaaaa dan teramat lah legaaaaaaa walaupun banyak jugak halangan yang kami hadapi. hehe. *ayat macam spm ni.



Ain, Atie, Fat dan Faten.


Muka semangat memasing bangun pepagi buat video mandarin.



Group Mandarin :')


Terima kasih kepada kawan kawan saya yang bekerjasama membuat video mandarin ini. Terima kasih juga kepada Atie kerana bersusah payah jadi fotogeraper kami. hihik. Doakan kami dapat yang terbaik untuk video ini ye kawan kawan :') In Sha Allah.


Love you Mohamad Norazim <3
*tetiba terselit nama dia. hihik.





Friday, 15 February 2013



Hai Assalamualaikum readers sekalian. Hai Mohamad Norazim yang dirindui :) Dah lama saya tak menjengah mahupun mengupdate blog. haha. Dengan keadaan yang penuh dengan assignment sanasini jadi saya tak berpeluang untuk mengupdate. *ayat macam karangan. 

Kalau saya kata gamba sebagai cerita boleh? 
Boleh okay? 
Okay cikidauttttttt :D




Mereka kawan. Kawan menganjing kawan ketawa kawan dan kawan.



Nabila Atikah <3


Sheila Tan <3









Joho Concept Store


Candid :')




Wo de pengyou zeijian :'(
I Love You <3





With Love,  Fatimah Tahirah.
Love you Mohamad Norazim. hihik.




Thursday, 27 September 2012

2 tahun sudah berlalu :)



Assalamualaikum readers sekalian :) Hai baby Azim :) Ya Allah, dah lama sungguh saya tak update blog ni. Rasa macam busy je hari hari padahal bukan bekerja pun. hehe. Malasnye ya rabbi nak update blog ni. Al maklumlah, dah nak final exam. Tumpu pada buku lebih sikit mungkin. hehe. yeke? hehe. Okay harini update blog yang ringkas dan tidak panjang dengan keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan. hehe. 




Jodoh itu rahsia Allah SWT,
Tahun demi tahun mengenalinya,
Aku rasa dia yang terbaik untuk membimbing kehidupan ku,
Mungkin kau diciptakan untukku,
Terima Kasih Ya Allah, temukan kami.


Thanks Kak Teha :)


Semalam genap 2 tahun saya mengenali seorang jejaka yang bernama Mohamad Norazim. Suka duka kami lalui bersama. cewahhh, jiwang. maaf maaf. Saya harap hubungan kami berkekalan sampai ke anak cucu cicit. hehe. Amin :)


 

Friday, 6 April 2012

Memories.



Assalamualaikum. Hai Mohamad Norazim saya, hai readers haiii :) Apa kabar semua? Lamanya lahai saya tak update blog saya ni. Sejak saya dah busy dengan sambung belajarnya, rasanya masa tak cukup nak update blog. Ktipu. haha. Sebenarnya ade je masa cuma takde ah sefree cuti sem ni kan. hihik. Berbalik pada tajuk entry saya iaitu kenangan bersama Mohamad Norazim dan kawan-kawan :)


Rabu lepas bersamaan kelmarin adalah birthday Mohamad Norazim saya. Macam-macam plan telah saya uruskan untuk menyambut birthday Uppa saya. hihik. Seminggu sebelum birthday Mohamad Norazim saya dah plan macam-macam dah. ihik. Saya buat planning ni semua dengan bantuan kawan saya Faqih dan juga Mohamad Norazam iaitu adik kepada Mohamad Norazim. Korang memang terbaik lah bro :)


Tepat pukul 12 malam time birthday Mohamad Norazim, saya wish dekat dia then kiteorang call call. Saya cakap yang birthday dia kali ni takde hadiah, saya tak dapat sambut birthday dia. Saya sedih. haha. Itu semua lakonan sayangku. Sebelum birthday dia, dia cakap dengan saya yang dia tak sukakan kejutan dan time tuh macam dia dah dapat agak. haha. Saya terpakse cover daripada dia tahu. Kesian awak sayang. hehe.


Malangnya hari rabu tuh jugak Mohamad Norazim saya start keje. Okay terpaksa tukar plan kami. haha. Dan hari tuh jugak saya terpaksa tipu dia macam-macam. Setiap kali dia rehat time keje, dia mesti call saya dan saya katekan yang saya ade di Kulai sedangkan dah berjam-jam saya berada di Pasir Gudang tunggu dia pulang dan nak surprisekan dia. Maafkan Ft pa :)


Jom tengok gamba-gamba kami.




Sementara tunggu Mohamad Norazim balik dari keje, kami lepak di rumah kawan kami. Then terus gerak ke KFC sambut birthday azim saya. 


Muka budak yang beriye nak sambut birthday Mohamad Norazim




Kami nak bertolak ke KFC





Dan Mohamad Norazim sampai dengan bengangnya sebab kena surprise. haha.


Kesian Azim saya penat baru balik keje terus kena surprise. Oh sebelum terlupa kek tuh saya yang buat. hihi. Tapi tak tahu ah sedap ke tak rasenya. haha.



Saya sayang mereka ini <3



Kehadapan Mohamad Norazim, eh kebelakang sikit. hehe. Sayang, itu je yang sempat Ft buat untuk awak. Ft tahu pa terharu. haha. Okay perasan. haha. Papepun I Love You Sayang :)




Sunday, 22 January 2012

Hidup Budak Universiti :)



Assalamualaikum, hai semua haiiiiii :) Saya rindu korang semua. Ceh, takde kene mengena,excited semacam dah nih. Dah lama selama lamanya saya tak update blog saya nih kan readers? Sebelum nih sayang saya yang rela hati nak updatekan blog saya. Sayang awak lebih ah canih azim :)


Okay sekarang berbalik pada tajuk kat atas tuha. Ye, saya semakin busy sejak masuk uitm nih. Sorry readers. Ceh padahal takde sape pedulik. kfine. sampai hati korang. Azim, awak diam! haha. Hari hari saya penuh dengan kelam kabut. haha. ayat apakah itu? Saya selalu tido lambat. Assignment takyah cakap ah memang berlambak. Pastu mesti bangun awal. Takpe nak berjaya kena bersusah dahulu ye cik timah oi. cehhhh! peace :) 


Kadang kadang bila penat sangat nak nangis pun ade. Mula lah teringat kampung halaman. haha. confirm banjir bilik saya. ye, saya gembeng. betul tuh. Saya ade ramai kawan. Dorang semua okay. Saya rapat dengan ieja, ayin dan pa'a. Tapi semua kawan saya :)



Ye saya rapat dengan mereka nih. Saya sayang mereka nih :) Saya sayang semua kawan saya. Saya sayang roomate saya jugak :) Yang paling penting saya sayang Mohamad Norazim saya. Korang ade? acece. Terus terang saya cakap duduk U memang best tapi tension assignment berlambak. hihik. Saya memang lemah. Azim selalu cakap 'relax sayang'. Dia tak rasa memang ah. huh, taknak kawan awak.


Semalam saya ade event Table Manners/Etiquette. Terpaksa balik lambat. Sedih tak sedih ah kan. Kalau tak hari jumaat saya dah balik. Sebab ramai balik hari jumaat. Azim saya pun balik hari jumaat. Tapi disebabkan course Office Management ade lunch kat hotel dan wajib pegi saya terpaksa balik hari sabtu. Demi markah. hihik. fulamak ayat. 


Okay jom tengok gamba yang sempat saya klik klik.

Saya pakai baju nih je masa pegi lunch semalam. Simple okay simple. Saya makwe Mohamad Norazim :)

Saya pakai handphone Mohamad Norazim. haha. motif bagitahu? sajeee :)



Saya dapat bergamba dengan syima. yay, rindu syima. Dia ajak saya bergamba.

Tudung semakin serabut.


At last, saya makan desert nih. Dalam dia aiskrim. Sedap memang sedap tapi lama lama muak. Kalau Mohamad Norazim saya ade kan best. Saya bole suap dia. Alololo, so sweet. hehe :) Gamba makanan lain takde sebab tengah fokus makan. haha.

Okay rasanya dah berjelar dah saya bebel. Tak tahu nak bebel ape lagi. Kalau Azim dengar saya bebel mesti dia cakap 'nenek tua bebel'. hello sayang nenek tua nih lah yang awak sayang. haha. Kalau ade mase yang panjang saya update lagi okay. tata ^^,




Sunday, 1 January 2012

Hari Bahagia Saya Dan Dia :)

Assalamualaikum readers readers semua!apamacam korg semua?ada sihat ka?ini blogger boy tau,not blogger girl,dia busy sikit nak hantar kakak kesayangan dia balik ke Uitm Shah Alam!Saya Mohamad Norazim lah readers,itupun tak dapat teka!ergh!hehe :)


Okay readers,korg sihat semua?apa azam tahun baru ni?harap harap berubah menjadi lebih baik dan baik ye readers!Saya pun harap begitu lah readers!HAPPY NEW YEAR!

Seterusnya,ceh ceh,haha!Okay la,nak bercerita tentang saya dan dia pula,iaitu Fatimah Tahirah Si Budak Comel!Saya rindu dia sangat sangat tahu tak readers semua!Pada hari khamis haritu bersamaan 29 Disember 2011,Saya dan dia dating di Danga Bay dan CS!wah wah!best best!

Okay,saya mulakan bercerita,pada pagi khamis tu,saya terbangun lambat!oh tidak!bersiap punya cepat,mandi  cepat cepat,tapi wangi ah,letak sabun semua,hehe!terus pkai bju kemeja dan seluar jeans,capai kunci kereta KENARI,start,vrooommm vrooom,ambil sheila dan dirumahnya,tapi dia lambat!saya nak ambil makwe kesayangan saya di Kulai!Selepas dia siap,saya terus gerak ambil faqih dan bergerak menuju ke destinasi,yeah!ke KULAI!Dalam setengah jam sampai di Tesco Kulai,Fatimah Tahirah suruh saya menunggu di situ sahaja,apa ag geng saya pun pinjam Canon EOS 550D faqih,dan snap snap!

Tiba Tiba Fatimah Tahirah datang,yay!wah wah!terkejutnya saya,Cantik sungguh dia harini(khamis) cair hatiku*ayat xboleh blah.haha!apa ag naik kereta kenari terus gerak ke CS!agak ramai orang disana tau!fuh!crowded!makan kat MCD,tangkap tangkap gambar uh!



Okay next,fuh panjang entry saya ni,tapi takpe saya suka menaip,haha :) okay, selepas itu kami bergerak ke Danga Bay!yeah!ada event JOHO tau!best!ramai artist,Gambit,Statik dan ramai ag ah!


Ni gambar saya,ajiem,menyemak je kan,dah la tak handsome?tapi peduli apa saya!saya pakwe Fatimah Tahirah! hehe :)



Gambit!



Statik perform lagu Nikmat Sementara!Best!


Nak tahu tak?taknak tahu takpe!minggu lepas adalah minggu best!dah la anniversary,kitorg sudah 1 tahun 3 bulan!hebat tak awak awak semua ?haha :) 


Fatimah Tahirah Dan Mohamad Norazim :)


Suka Tengok Fatimah Tahirah Happy :)


Faqih and She :)

Okay,selepas itu kami pun balik,dah malam kitorg,mana jalan tah kitorg redah nak g Kulai,takut sesat je an sampai ke KL,haha :)

Saya hantar FT kat Kulai,sedih pulak nak tinggalkan dia,selepas ni dah g Melaka,hm,saya g Bandar Penawar,tapi saya tetap gembira bersama dengan dia,macam macam perkara saya dan dia telah lalui,bergaduh,suka duka,dia tetap berada di sisi saya,doakan kami berkahwin dan hidup aman dan harmoni,Amin :)

Eh,belum habis ag ke?haha,dah nak habis ni readers readers,sabar ye!okay terima kasih kepada kawan kawan saya,faqih dah she,dorg bnyk bantu saya tau!kawan sehidup semati!thanks kawan!haritu best gila dgn korang,bergelak ketawa,bergurau sama ,peh!kenangan!

The End,Assalamualaikum :)