Wednesday, 3 April 2013

Birthday Mohamad Norazim yang ke-20 tahun.





Assalamualaikum Mohamad Norazim :')

Harini entry ni khas untuk awak.
Ft nak ucapkan Selamat Hari Jadi Yang Ke-20 Tahun kepada 
Mohamad Norazim.
Yay! Uppa Ft dah tua. Dah boleh tanggung anak bini dah.
Eh tak tak. Gurau je. hehe.
Dan kat bawah ni video untuk awak sayang.
Sorry terover,tergagap dan ter ter lah. 
Dan roomates yang baik hati buatkan backgroung music.



video


Ft nak mintak maaf sebab tahun ni tak dapat nak sambut birthday dengan uppa. Masing-masing sibuk dengan Final Exam. Lain kali kita jumpa, kita sambut sesama okay? Sep sikit. hehe. Love You <3 



Yours sincerely,
Fatimah Tahirah.




Sunday, 24 February 2013

Assignment Mandarin :')




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam satu Malaysia. haha. Hai kawan kawan dan Mohamad Norazim ku yang disayangi :') Entry saya kali ni lebih kepada kegembiraan yang melanda diri saya. hihik. *gedik. 

Alhamdulillah video untuk assignment mandarin kami sudah selesai di shoot, shoot dan shoot. Legaaaaaaaa dan teramat lah legaaaaaaa walaupun banyak jugak halangan yang kami hadapi. hehe. *ayat macam spm ni.



Ain, Atie, Fat dan Faten.


Muka semangat memasing bangun pepagi buat video mandarin.



Group Mandarin :')


Terima kasih kepada kawan kawan saya yang bekerjasama membuat video mandarin ini. Terima kasih juga kepada Atie kerana bersusah payah jadi fotogeraper kami. hihik. Doakan kami dapat yang terbaik untuk video ini ye kawan kawan :') In Sha Allah.


Love you Mohamad Norazim <3
*tetiba terselit nama dia. hihik.





Friday, 15 February 2013



Hai Assalamualaikum readers sekalian. Hai Mohamad Norazim yang dirindui :) Dah lama saya tak menjengah mahupun mengupdate blog. haha. Dengan keadaan yang penuh dengan assignment sanasini jadi saya tak berpeluang untuk mengupdate. *ayat macam karangan. 

Kalau saya kata gamba sebagai cerita boleh? 
Boleh okay? 
Okay cikidauttttttt :D




Mereka kawan. Kawan menganjing kawan ketawa kawan dan kawan.



Nabila Atikah <3


Sheila Tan <3









Joho Concept Store


Candid :')




Wo de pengyou zeijian :'(
I Love You <3





With Love,  Fatimah Tahirah.
Love you Mohamad Norazim. hihik.