Sunday, 22 January 2012

Hidup Budak Universiti :)



Assalamualaikum, hai semua haiiiiii :) Saya rindu korang semua. Ceh, takde kene mengena,excited semacam dah nih. Dah lama selama lamanya saya tak update blog saya nih kan readers? Sebelum nih sayang saya yang rela hati nak updatekan blog saya. Sayang awak lebih ah canih azim :)


Okay sekarang berbalik pada tajuk kat atas tuha. Ye, saya semakin busy sejak masuk uitm nih. Sorry readers. Ceh padahal takde sape pedulik. kfine. sampai hati korang. Azim, awak diam! haha. Hari hari saya penuh dengan kelam kabut. haha. ayat apakah itu? Saya selalu tido lambat. Assignment takyah cakap ah memang berlambak. Pastu mesti bangun awal. Takpe nak berjaya kena bersusah dahulu ye cik timah oi. cehhhh! peace :) 


Kadang kadang bila penat sangat nak nangis pun ade. Mula lah teringat kampung halaman. haha. confirm banjir bilik saya. ye, saya gembeng. betul tuh. Saya ade ramai kawan. Dorang semua okay. Saya rapat dengan ieja, ayin dan pa'a. Tapi semua kawan saya :)



Ye saya rapat dengan mereka nih. Saya sayang mereka nih :) Saya sayang semua kawan saya. Saya sayang roomate saya jugak :) Yang paling penting saya sayang Mohamad Norazim saya. Korang ade? acece. Terus terang saya cakap duduk U memang best tapi tension assignment berlambak. hihik. Saya memang lemah. Azim selalu cakap 'relax sayang'. Dia tak rasa memang ah. huh, taknak kawan awak.


Semalam saya ade event Table Manners/Etiquette. Terpaksa balik lambat. Sedih tak sedih ah kan. Kalau tak hari jumaat saya dah balik. Sebab ramai balik hari jumaat. Azim saya pun balik hari jumaat. Tapi disebabkan course Office Management ade lunch kat hotel dan wajib pegi saya terpaksa balik hari sabtu. Demi markah. hihik. fulamak ayat. 


Okay jom tengok gamba yang sempat saya klik klik.

Saya pakai baju nih je masa pegi lunch semalam. Simple okay simple. Saya makwe Mohamad Norazim :)

Saya pakai handphone Mohamad Norazim. haha. motif bagitahu? sajeee :)



Saya dapat bergamba dengan syima. yay, rindu syima. Dia ajak saya bergamba.

Tudung semakin serabut.


At last, saya makan desert nih. Dalam dia aiskrim. Sedap memang sedap tapi lama lama muak. Kalau Mohamad Norazim saya ade kan best. Saya bole suap dia. Alololo, so sweet. hehe :) Gamba makanan lain takde sebab tengah fokus makan. haha.

Okay rasanya dah berjelar dah saya bebel. Tak tahu nak bebel ape lagi. Kalau Azim dengar saya bebel mesti dia cakap 'nenek tua bebel'. hello sayang nenek tua nih lah yang awak sayang. haha. Kalau ade mase yang panjang saya update lagi okay. tata ^^,




Sunday, 1 January 2012

Hari Bahagia Saya Dan Dia :)

Assalamualaikum readers readers semua!apamacam korg semua?ada sihat ka?ini blogger boy tau,not blogger girl,dia busy sikit nak hantar kakak kesayangan dia balik ke Uitm Shah Alam!Saya Mohamad Norazim lah readers,itupun tak dapat teka!ergh!hehe :)


Okay readers,korg sihat semua?apa azam tahun baru ni?harap harap berubah menjadi lebih baik dan baik ye readers!Saya pun harap begitu lah readers!HAPPY NEW YEAR!

Seterusnya,ceh ceh,haha!Okay la,nak bercerita tentang saya dan dia pula,iaitu Fatimah Tahirah Si Budak Comel!Saya rindu dia sangat sangat tahu tak readers semua!Pada hari khamis haritu bersamaan 29 Disember 2011,Saya dan dia dating di Danga Bay dan CS!wah wah!best best!

Okay,saya mulakan bercerita,pada pagi khamis tu,saya terbangun lambat!oh tidak!bersiap punya cepat,mandi  cepat cepat,tapi wangi ah,letak sabun semua,hehe!terus pkai bju kemeja dan seluar jeans,capai kunci kereta KENARI,start,vrooommm vrooom,ambil sheila dan dirumahnya,tapi dia lambat!saya nak ambil makwe kesayangan saya di Kulai!Selepas dia siap,saya terus gerak ambil faqih dan bergerak menuju ke destinasi,yeah!ke KULAI!Dalam setengah jam sampai di Tesco Kulai,Fatimah Tahirah suruh saya menunggu di situ sahaja,apa ag geng saya pun pinjam Canon EOS 550D faqih,dan snap snap!

Tiba Tiba Fatimah Tahirah datang,yay!wah wah!terkejutnya saya,Cantik sungguh dia harini(khamis) cair hatiku*ayat xboleh blah.haha!apa ag naik kereta kenari terus gerak ke CS!agak ramai orang disana tau!fuh!crowded!makan kat MCD,tangkap tangkap gambar uh!



Okay next,fuh panjang entry saya ni,tapi takpe saya suka menaip,haha :) okay, selepas itu kami bergerak ke Danga Bay!yeah!ada event JOHO tau!best!ramai artist,Gambit,Statik dan ramai ag ah!


Ni gambar saya,ajiem,menyemak je kan,dah la tak handsome?tapi peduli apa saya!saya pakwe Fatimah Tahirah! hehe :)



Gambit!



Statik perform lagu Nikmat Sementara!Best!


Nak tahu tak?taknak tahu takpe!minggu lepas adalah minggu best!dah la anniversary,kitorg sudah 1 tahun 3 bulan!hebat tak awak awak semua ?haha :) 


Fatimah Tahirah Dan Mohamad Norazim :)


Suka Tengok Fatimah Tahirah Happy :)


Faqih and She :)

Okay,selepas itu kami pun balik,dah malam kitorg,mana jalan tah kitorg redah nak g Kulai,takut sesat je an sampai ke KL,haha :)

Saya hantar FT kat Kulai,sedih pulak nak tinggalkan dia,selepas ni dah g Melaka,hm,saya g Bandar Penawar,tapi saya tetap gembira bersama dengan dia,macam macam perkara saya dan dia telah lalui,bergaduh,suka duka,dia tetap berada di sisi saya,doakan kami berkahwin dan hidup aman dan harmoni,Amin :)

Eh,belum habis ag ke?haha,dah nak habis ni readers readers,sabar ye!okay terima kasih kepada kawan kawan saya,faqih dah she,dorg bnyk bantu saya tau!kawan sehidup semati!thanks kawan!haritu best gila dgn korang,bergelak ketawa,bergurau sama ,peh!kenangan!

The End,Assalamualaikum :)