Friday, 6 April 2012

Memories.



Assalamualaikum. Hai Mohamad Norazim saya, hai readers haiii :) Apa kabar semua? Lamanya lahai saya tak update blog saya ni. Sejak saya dah busy dengan sambung belajarnya, rasanya masa tak cukup nak update blog. Ktipu. haha. Sebenarnya ade je masa cuma takde ah sefree cuti sem ni kan. hihik. Berbalik pada tajuk entry saya iaitu kenangan bersama Mohamad Norazim dan kawan-kawan :)


Rabu lepas bersamaan kelmarin adalah birthday Mohamad Norazim saya. Macam-macam plan telah saya uruskan untuk menyambut birthday Uppa saya. hihik. Seminggu sebelum birthday Mohamad Norazim saya dah plan macam-macam dah. ihik. Saya buat planning ni semua dengan bantuan kawan saya Faqih dan juga Mohamad Norazam iaitu adik kepada Mohamad Norazim. Korang memang terbaik lah bro :)


Tepat pukul 12 malam time birthday Mohamad Norazim, saya wish dekat dia then kiteorang call call. Saya cakap yang birthday dia kali ni takde hadiah, saya tak dapat sambut birthday dia. Saya sedih. haha. Itu semua lakonan sayangku. Sebelum birthday dia, dia cakap dengan saya yang dia tak sukakan kejutan dan time tuh macam dia dah dapat agak. haha. Saya terpakse cover daripada dia tahu. Kesian awak sayang. hehe.


Malangnya hari rabu tuh jugak Mohamad Norazim saya start keje. Okay terpaksa tukar plan kami. haha. Dan hari tuh jugak saya terpaksa tipu dia macam-macam. Setiap kali dia rehat time keje, dia mesti call saya dan saya katekan yang saya ade di Kulai sedangkan dah berjam-jam saya berada di Pasir Gudang tunggu dia pulang dan nak surprisekan dia. Maafkan Ft pa :)


Jom tengok gamba-gamba kami.




Sementara tunggu Mohamad Norazim balik dari keje, kami lepak di rumah kawan kami. Then terus gerak ke KFC sambut birthday azim saya. 


Muka budak yang beriye nak sambut birthday Mohamad Norazim




Kami nak bertolak ke KFC





Dan Mohamad Norazim sampai dengan bengangnya sebab kena surprise. haha.


Kesian Azim saya penat baru balik keje terus kena surprise. Oh sebelum terlupa kek tuh saya yang buat. hihi. Tapi tak tahu ah sedap ke tak rasenya. haha.



Saya sayang mereka ini <3



Kehadapan Mohamad Norazim, eh kebelakang sikit. hehe. Sayang, itu je yang sempat Ft buat untuk awak. Ft tahu pa terharu. haha. Okay perasan. haha. Papepun I Love You Sayang :)




1 comment:

  1. haha. perasaan jeles terhadap kek itu masih terasa. HAHA

    ReplyDelete